بزرگترین معضل مراجعین به بیمارستان امام رضا،نبودحمل ونقل شهری هست
بزرگترین معضل مراجعین به بیمارستان امام رضا،نبودحمل ونقل شهری هست
مدیردرمان تامین اجتماعی قم گفت:هم اکنون بزرگترین معضل مراجعین به بیمارستان امام رضا(ع) تامین اجتماعی قم،نبود راه دسترسی مناسب ونبود حمل ونقل شهری هست که مستلزم عنایت وهمکاری بیشتر شهرداری قم است. آینده در بیمارستان امام رضا (ع) ارائه شود.

به گزارش پایگاه خبری فصل اندیشه، دکترسیدمهدی محصل به مناسبت هفته تامین اجتماعی اظهار داشت:هم اکنون بزرگترین معضل مراجعین به بیمارستان امام رضا(ع)تامین اجتماعی قم،نبود راه دسترسی مناسب ونبود حمل ونقل شهری هست که مستلزم عنایت وهمکاری بیشتر شهرداری قم است.

 

وی گفت: قم ۸۲۶ هزار بیمه شده تامین اجتماعی دارد که بیش از ۵۸ درصد جمعیت یک میلیون و ۴۵۰ هزار نفری قم را تشکیل می دهند و در چهار مرکز درمانی تامین اجتماعی شامل بیمارستان امام رضا(ع)، ۲۲ بهمن، بوعلی و غرضی به آنان خدمات ارائه می شود که این مراکز پاسخگوی نیاز بیمه شده های استان قم نیست لذا با ۸۰۰ مرکز درمانی قرارداد منعقد شده ‌تا خدمات بیشتری ارائه شود.

 

سید مهدی محصل افزود: مهمترین دستاورد ما در بهار سال جاری کسب درجه ارزشیابی یک در ارزیابی اعتباربخشی بیمارستانی و سپس کسب ایزو ۴۵۰۰۱ در خصوص ایمنی و سلامت شغلی بود.

 

وی گفت: در بخش توسعه بخش ویژه نیز شش تخت به بخش مراقبت های ویژه و شش تخت به بخش نوزادان اضافه شد که برای آن هشت میلیارد تومان هزینه شد.

 

وی بیان کرد: یکی از اهداف سازمان تامین اجتماعی نگاه پیشگیرانه است که دراین راستا کلینیک های بیماری های مزمن را به منظور شناسایی بیماران دیابتی و دارای فشار خون دایر و سال گذشته بیش از ۵۰ هزار پرونده تشکیل شد.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم گفت: غربالگری بیماری های شایع از دیگر اقدامات بود که در آقایان روده بزرگ و در بانوان سرطان سینه بسیار شایع است و با غربالگری در مراحل مقدماتی بیماری، از تبعات سنگینی جلوگیری می شود.

 

وی ادامه داد: دو میلیون و ۴۲۰ هزار بار مراجعه سرپایی در مراکز تامین اجتماعی قم به ثبت رسیده که تنها ۱۱ هزار بار بستری داخل بیمارستان امام رضا(ع) انجام شده است.

 

وی با اشاره به پایین ترین میزان ‌مرگ و میر کرونایی در بیمارستان امام رضا(ع)، عنوان کرد: میانگین فوت در کشور ۱۱ درصد و در این بیمارستان هفت درصد بود

 

محصل اظهارکرد: سال گذشته بیش از ۸۰ درصد عمل های بزرگ و به طور کلی ۴۲ درصد اعمال جراحی دراین بیمارستان به نسبت ایام کرونا رشد داشت.

 

وی بیان کرد: توسعه نسخه الکترونیک در سال ۱۴۰۱ به ۶۰ درصد و در سال ۱۴۰۱ به ۹۶ درصد رسید و در سال ۱۴۰۲ با قطعیت می گویم نسخه کاغذی در قم نداریم.

 

وی درخصوص تاخیر در مطالبات مراکز درمانی نیز گفت: از ابتدای تیرماه سال جاری تاکنون ۱۴۰ میلیارد تومان مطالبه مراکز درمانی پرداخت شده است.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم۱۵۷ اظهارداشت: طبق مصوبه درمان رایگان بیمه شدگان بالای ۶۵ سال در کشور، از سال گذشته تاکنون ۴۴ نفر رایگان درمان شدند و تاکنون ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای آنان هزینه‌های شده است.

 

وی عنوان کرد: سال گذشته ۱۵۷ میلیارد تومان برای بیماران سخت و صعب العلاج پرداخت شد و از ابتدای سال جاری نیز ۵۷ میلیارد و۷۰۰ میلیون تومان به این امر اختصاص یافت.

 

وی افزود: در حوزه ناباروری نیز سه میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان و در حوزه خارج از تعهدات سازمان نیز نزدیک به ۶۰۰ میلیون تومان هزینه شد.

 

این مقام مسئول حوزه درمان استان قم گفت: درمانگاه بیمارستان تامین اجتماعی قم با متراژ سه هزار متر تا د ماه دیگر کلنگ زنی و تا سه سال آینده به بهره برداری می رسد و هم اکنون عوارض شهرداری پرداخت و نقشه برداری آن انجام شده و به محض تامین اعتبار عملیات عمرانی آن آغاز می شود.

 

وی اظهارداشت: سه اتاق «ال دی آر» یا اتاق ویژه زایمان به بیمارستان امام رضا(ع) اضافه می شود که استانداردهای رضایتمندی مادران را ارتقا می دهد.

 

وی افزود: «ام آی آر» نیز یکی از نیازهای اصلی بیمه شده ها هست که به منظور رفاه حال بیمه شدگان مجوز خرید آن دریافت و موافقت های اولیه انجام شده و امیدواریم این خدمت سال آینده در بیمارستان امام رضا(ع) ارائه شود.

  • نویسنده : مائده رفیعی